Oldies But Goodies

Entah kenapa, aku nggak begitu suka lagu jaman sekarang. Aku bahkan nggak tahu lagu yang lagi ngehits sekarang itu apa. Ngerti sedikit sih, itupun gara-gara adikku dan teman-teman sekelas. Tapi ya yang diputar itu-itu saja, jadi tahunya juga hanya terbatas. Seperti Chandelierpunyanya Sia, All About That Bass -nya Meghan *Meghan siapa ya? Lupa, Shake It Off punya Taylor Swift. Kalau yang kayak gitu aku masih ngerti. Sering denger. Tapi yang lainnya, oh ho, jangan tanya. Nggak tau blas.

Terus musik yang aku suka seperti apa dong? Yap, old love songs! Continue reading

Advertisements

If You Leave My World

At first, I was going to post the lyrics of If You Leave My World by MLTR (Michael Learns To Rock) but hey, I thought, there have been a bunch of lyrics of that song on the net, what’s the point of posting it on the blog? Here I just want to share my thoughts about that song. But if you’d like to know the full lyrics, you can go to MetroLyrics or AZLyrics (those two are my fave). Oh, and, don’t forget to download the mp3 too! What’s the point of the lyrics only, really!?
Continue reading

Napoleon’s Plans For School Break

Tomorrow is the last day of final exams which means school break is getting closer! I am so excited to welcome it, are you too? Well, you should be. How come you’re not excited welcoming the school break? Are you a soulless robot or something?!

But I cannot say you’re really looking forward to welcoming school break if you DO NOT know what you should do during the holiday! Duh!

Continue reading